Bambusmøbler fra NorthbyNorth – Smukke, håndlavede og 100 % organiske

Bambusmøbler er igen blevet in og kan ses i boligmagasiner i store dele af den vestlige verden. Bambusmaterialets rå og naturlige look klæder moderne hjem og haver – ikke mindst den skandinaviske boligindretning. Bliver bambussen så tillige en del af et lækkert design, resulterer det i skønne møbler. Møbeldesignerne, David og Karen Mintz, fra NorthbyNorth har designet nogle smukke møbler, som ovenikøbet er håndlavede og 100 % organiske.   

Bambusmøbler fra NorthbyNorth er produceret med omtanke

Bambusmøblerne fra NorthbyNorth er produceret i Vietnam, og produktionen er tilrettelagt med hensyntagen til både lokalbefolkningen og miljøet. Den anvendte bambus vokser omkring fabrikken uden for Ho Chi Minh City, og den er nøje udvalgt af lokale bønder. Alle dele af bambussen anvendes, så intet går til spilde. Eksempelvis bruges den frasorterede bambus til gødning. Møblerne er fremstillet uden skadelige kemikalier. Som det fortælles på NorthbyNorth’s hjemmeside er møblerne desuden behandlet med naturlige vulkanske salte i en højtrykstank for at fjerne alle skadedyr. Når du køber et bambusmøbel fra NorthbyNorth, køber du således et kvalitetsmøbel, der tager hensyn til den vietnamesiske lokalbefolkning samt miljøet. Det er møbler, som du kan købe med god samvittighed.

Et alsidigt udvalg af bambusdesign

NorthbyNorth har, som sagt, både bambusmøbler til hus og have. Du kan fx købe dekorative og behagelige solsenge til dejlige stunder i sommersolen. Særlig Solseng Art 8 er utrolig flot med sit organiske og skulpturelle udtryk. Loungemøbler som sofaer og stole er der også mange spændende bud på, ligesom der er fine foldeborde, spiseborde, bænke, konsolborde, skamler, daybeds, tøjstativer og ottomaner. Gå på opdagelse i det dejlige udvalg, og lad dig inspirere til et bambuskøb, der bringer naturen ind i dit hjem – på en bæredygtig og moderne måde. Priserne varierer fra 250,- kr. til 4.995,- kr., og der er således møbler til vidt forskellige budgetter. Du vil med garanti kunne finde noget, som du kan lide.

Gode handelsbetingelser og hurtig levering 

Hos NorthbyNorth er handelsbetingelserne gode og kundevenlige. Webshoppen er e-mærket og derfor tryg at handle i. Der er dag til dag-levering, og varekøb, der vejer under 20 kg og koster over 399,- kr., er fragtfrie. Der er naturligvis 14 dages returret og to års reklamationsret. Opstår der spørgsmål i forbindelse med overvejelser om køb af vores bambusmøbler, er du meget velkommen til at kontakte personalet hos NorthbyNorth for yderligere information og vejledning. Personalet er til for kunderne og vil gøre, hvad de kan for at hjælpe dig. Vi ønsker dig hjertelig velkommen som kunde hos NorthbyNorth.