Bliv Håndværker vikar

Er du dygtig med hænderne, men vil du være herre over dine egne arbejdstider?
Så skal du måske overveje at blive håndværker vikar. Det kan godt føles som om, at du kører meget rundt i de samme opgaver, når du er tilkoblet en fast håndværkervirksomhed. Men Som håndværker vikar får du lov til at prøve kræfter af med alverdens forskellige arbejdsopgaver. På den måde bliver du mødt af mange flere faglige udfordringer, så du virkelig kan udvikle dig inden for dit fag.

En fleksibel hverdag

Som vikar kræver det, at du er omstillingsparat, fleksibel og stabil. Du kan måske være tilbøjelig til at tro, at vikararbejde betyder ustabile arbejdstider, perioder med mangel på opgaver eller en alt for varierende løn. Det er bestemt ikke tilfældet. Det er konstant brug for vikarer inden for håndværkerbranchen, fordi der er massere af arbejde. Som vikar bliver du selvfølgelig også godt aflønnet og får en fordelagtig ansættelseskontrakt. Du får selv indflydelse på dine arbejdsopgaver, da disse bliver tilpasset dine behov. Som vikar får du også gode muligheder for efteruddannelse og kurser, så du bliver klædt godt på til alternative opgaver. Med andre ord er vikararbejde en unik mulighed for dig, som brænder for at lære mere om alle former for håndværk.

Hvad forventes der af dig:

  • Du er udlært håndværker
  • Du ønsker varierende opgaver
  • Du kan bevare roen i stressede situationer
  • Du er fleksibel
  • Du er mødestabil
  • Du kan lide til at møde nye mennesker
  • Du er omstillingsparat

Men hvad med kollegaer?

Som vikar bliver du tilkoblet et stort fællesskab med andre vikarer. Nogle gange kan I risikere at blive sendt ud til de samme opgaver. Du kommer dog primært til at beskæftige dig med vikarer inden for dit eget fag.