Derfor skal du give din far en gave til fars dag

Der er nogle, der mener, at dage som fars bare er lavet, for at butikkerne kan tjene penge på, at alle køber en gave til deres far. Det er dog ikke rigtigt. Der er uenighed om, hvem der opfandt fars dag, men fælles for de to er, at de begge gjorde det, fordi de havde et oprigtigt ønske om at hædre deres egen far. Den ene var Sonora Louise Dodd, den anden var Grace Clayton. De skulle have fundet på Fars dag i henholdsvis 1909 og 1908. Begge er de fra USA, hvor Fars Dag da også er en langt større begivenhed end her i Danmark. 

I Danmark er det normalt at give sin far en gave på hans fødselsdag og til jul. For mange er det en kamp at finde på en god gave til ham, da der er mange mænd, der ikke har så store ønsker. Det kan derfor virke fjollet at indføre endnu en dag, hvor man skal vride sin hjerne for at finde på en god gave til sin far. 

Hvis du gerne vil glæde og hædre din far med en gave på Fars Dag, som her i Danmark altid er den 5. juni, har vi fundet på nogle gode gaveideer til dig. 

En fars dag t-shirt er den oplagte gave at give til din far. Alle mænd har brug for en god t-shirt. Det kan godt være, at din far ikke kan tage den på på arbejde, men han kan helt sikkert bruge den, når han er ude at løbe, når han arbejder i haven, eller måske til at sove i. Så længe du vælger en t-shirt i et behageligt materiale, vil din far helt sikkert blive glad for den og bruge den, når han kan. 

Ellers kan du også tage din far med ud at drikke en øl eller købe hans yndlingsslik til ham. Det er begge gestusser, som han vil sætte pris på.