Effektiv og bæredygtig løsning til din stald

Når man holder dyr som heste, køer og får, så er der nogle ting, som er helt uundværlige i et staldmiljø.Høhække er en af de ting, som er absolut nødvendige for at dyrene kan trives optimalt. HosStaldinventar.dk tilbyder vi et væld af forskellige slags høhække, som er af høj kvalitet og megetholdbare, så de høhække du køber kan holde i mange år. Høhække er effektivisering af staldmiljøet, idetde sørger for at hæve høet over jorden, så der er mindre spild.

Vi har høhække til forskellige dyr

Forskellige dyr har selvfølgelig forskellige behov, og vi ved at det er vigtigt at have et forskelligt udvalg afhøhække, så du kan købe dem der passer præcis til dine dyr. For at gøre dem endnu mere holdbare, harvi høhække, der er elgalvaniserede eller galvaniseret – så holder dine høhække i længere tid. Vi hardesuden høhække med opsamlingstrug, som er endnu en bæredygtig løsning. Den gør at dyrene kan spise det hø der er faldet ud af høhækken.

Udforsk vores store sortiment af staldtilbehør

Udover høhække, forhandler vi også adskillige andre ting til staldmiljøer. Vi har blandt andet et stortudvalg af foderspande, fodertrug og fodervogne. Disse er alle ting, som er uundværlige i et dyrehold og staldmiljø, og vi er sikre på at du kan finde det du har brug for hos os. Lad os hjælpe dig med at passe ekstra godt på dine dyr og din stald, og tag et kig på vores store udvalg af høhække og andre ting til staldmiljøet.

Kontakt os for mere info

Skulle du være i tvivl om noget som helst, er du velkommen til at kontakte os. Vores erfarnemedarbejdere sidder klar til at hjælpe dig med at finde de høhække eller andre ting, som du harbrug for.