Effektiv rensning af tagrender

Når man skal rense tagrender, uanset om det er i privat eller professionelt regi, så gælder det om athave det helt rigtige udstyr. Her hos NOWAS A/S har vi et meget stort udvalg af effektivt ogtidssparende udstyr, som er helt optimalt til tagrenderens. Vi har blandt andet tagrendestøvsugere medforskelligt tilbehør, så du kan være helt sikker på at det vil fungere til netop den slags tagrenderens, somdu skal udføre.

Bliv klar til vinteren

Med afslutningen på sommeren og starten af efteråret, følger som sædvanligt en masse gøremål for atfå hus og have klar til vinteren, så der bliver passet godt på alt. Her kan man selvfølgelig ikke undgå atskulle rense sine tagrender, så man er helt sikker på at der ikke er samlet gammelt løv og andet skidt,som kan blokere og skabe problemer. Vi har alt det udstyr, som du kan tænke dig at få brug for til dintagrenderens.

Udstyr til privat og erhverv

Vi leverer udstyr til både private såvel som kunder fra erhverv, for vi ved at alle har brug for at lave tagrenderens på deres bygninger. Det er ekstra vigtigt at have det rette udstyr hvis man skal rense mange tagrender, og her kan det være en effektiv løsning med en monitor og et trådløst kamera, så man får et overblik over hvad man laver for eksempel på høje bygninger hvor det ellers kan være svært at se. Vi har desuden et stort udvalg af tilbehør og reservedele, så du kan finde alt hvad du har brug for.

Kontakt os for hjælp til at finde det rette udstyr

Vi står altid til rådighed med at hjælpe dig med alle de spørgsmål du måtte have angående tagrenderenseller nogle af de produkter som vi forhandler.