Få bedre kropsholdning med det rette tøj

Ondt i ryggen, spændinger og ømhed i nakken og en sammensunken krop ved bordet er typiske tegn på en dårlig kropsholdning. Det kan være svært at vænne sig af med vanerne, men faktisk findes der en løsning, der hjælper dig til at være opmærksom på kroppens holdning og dermed også på at forbedre den – og løsningen hedder posturtøj.

Bestposture.dk er en webshop, der forhandler markedets bedste posturtøj, og på den måde hjælper danskerne med at forebygge og forbedre ryg- og nakkesmerter. 

En krum kropsholdning giver smerter og skader

I Danmark får vi mere og mere stillesiddende arbejde, der foregår foran computerskærmen, og som arbejdsdagen skrider frem, sniger den dårlige kropsholdning sig ind og forårsager spændinger og smerter i både nakke, skulder og lænd. Med posturtøj fra BestPosture får du en garderobe, der hjælper dig til at holde ryggen rank hele dagen – også selvom du sidder foran computeren.

Holdningskorrigerende tøj erstatter ikke fysisk aktivitet, men det er et godt supplement til den ugenlige træning.

Kan bruges af alle – også professionelle sportsudøvere

Posturtøjet fra BestPosture kan være en hjælpende hånd for de fleste danskere, og særligt folk med rygbelastende arbejdsstillinger vil få stor gavn af tøjet. Men faktisk vil professionelle sportsudøvere eller folk, der træner meget, også kunne mærke fordele med denne form for beklædning. Den øgede støtte til ryggen vil aflaste musklerne, og dermed tillade kroppen at træne længere tid og ikke mindst restituere hurtigere.

Effekten er mærkbar

Tøjet fra BestPosture er blandt de bedste produkter på markedet, og det er alt sammen designet til at øge brugerens bevidsthed om sin kropsholdning og ikke mindst give en bedre og stærkere holdning.

Teknologien i tøjet minder dig om at trække skuldrene tilbage, så du får en flot og sund kropsholdning, og dermed er effekten sammenlignelig med et lænde- eller rygbælte. Du vil ikke føle stivhed i ryggen, men blot en behagelig påmindelse om at rette ryggen. Med tiden vil vanen blive indkorporeret i din naturlige holdning, og du vil tydeligt mærke forskellen i dagligdagen.