Få den bedste barbering

Det kan være en jungle at finde rundt i, hvilken metode der er bedst, når det kommer til barbering. Til gengæld kan de fleste blive enige om, at fugt under og efter barberingen er essentielt. Her får du nogle tips til, hvordan du får et flot skæg, uden at efterlade irritable røde knopper.

1. Blødgør dit skæg

Det er en rigtig god ide, at barber dig lige efter et bad. Hvis du bruger en god fugtgivende shampoo, så er dit skæg meget mere samarbejdsvilligt, når du starter din barbering. Men det er altså ikke nok bare at klaske lidt barberskum i ansigtet og gå i gang fluks. Et godt resultat kræver, at du lader skummen sidde på i et par minutter, så den kan få lov til at arbejde sig ind i skægget. På den måde får du en tættere barbering.

2. Køb gode barberknive

Det er blevet rigtig moderne at tage det lette valg. Nemlig en elektrisk barbermaskine. Men hvis du vil have et godt resultat, så skal der lægges mere energi i barberingen. Gå i stedet old school til værks og invester i en ragekniv. Sådan en som de bruger i diverse barbershops. Med en ragekniv får du et meget tættere og snorelige resultat. Det kan være lidt udfordrende at vænne sig til i starten, men det kommer når du har gjort det et par gange.

3. Husk aftershave

Når du skal til at afslutte din barbering, så er det vigtigt, at du skylder ansigtet med koldt vand og dupper det tørt. På den måde lukker du for porerne. Derefter påfører du en aftershave eller en fugtgivende ansigtscreme. Så skulle du gerne slippe for røde knopper og have et skarpt stående skæg.