Find alt i udstyr og perler til smykker hos Amaida

Når du først er gået på opdagelse på Amaidas hjemmeside vil du hurtigt finde ud af, at du er trådt ind i en kæmpe verden af smukke perler og tilbehør til smykker. Ligegyldigt hvilke idéer, du har i tankerne, så har vi alt, hvad du har brug for samlet ét sted hos Amaida.

Det elegante look

Elsker du tidløst design, romantiske detaljer eller moderne udtryk, så er elegante perler til dig. I vores sortiment finder du blandt andet de smukke og glinsende kubisk zirkonia perler, facetslebne glas perler i alle regnbuens farver. Du kan også finde Marilyn Monroe perler, nemlig ferskvandsperler, som har en tidløs elegance over sig. De smukke og elegante smykker ligger bare og venter på, at du skaber dem.

Det naturlige og rå look

Er du mere til naturlige smykker fremfor det, der glitrer? Så kan du finde flotte græske keramikperler til smykker i vores sortiment. Du finder også naturlige stenperler og lædersnore samt enkle låse, som kan være med til at skabe et roligt og nedtonet samt naturligt udtryk i dine smykker. Hvis du vil have et enkelt, råt og stærkt udtryk anbefaler vi ikke at blande for mange farver.

Det du mangler

Hvis vi af en eller anden grund ikke har lige præcis det, du havde i tankerne, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi kan altid bestille perler og tilbehør hjem til dig, så du kan opnå lige præcis det, du vil med dine smykker. Hvis du vil inspireres kan du altid følge os på vores instagram eller facebook og få gode idéer til dit næste projekt.