Find din fjernstyrede båd på toytrade.dk

Måske er du typen, som er vild med alt, der har en motor. Måske ønskede du dig brændende en fjernstyret båd eller bil, da du var barn, men måtte nøjes med at bygge modeller og sejle med avis både i det lokale gadekær – eller måske har du selv et barn, som du gerne vil tilbringe tid sammen med i selskab med en lækker, hurtig og manøvre dygtig fjernstyret båd. Det er både morsomt og udfordrende at styre en fjernstyret båd fra land, og man lærer at tage høje for såvel strøm- og vindforhold samt øvrige elementer, som kan påvirke bådens manøvrer.

Med en fjernstyret båd fra RC Hobby kan du hurtigt blive marinaens konge. De flotte og virkeligheds tro fjernstyrede både kan sejle helt op til 100 kilometer i timen og fås i flere varianter, farver og modeller. Se for eksempel den super lækre RC Sea Fire Brushless, som er RC Hobbys absolutte flagskib – så at sige. Det næsten 60 centimeter lange skrog er færdig lakeret og udført i glas fiber af højeste kvalitet. Vandkølet high-performance brushless el-motor, bringer RC Sea Fire Brushless op til en hastighed af 95 kilometer i timen. Den slør løse kobling til aluminiums roret sikrer nem styring af den fjernstyrede båd, men RC Sea Fire Brushless er ikke en båd for begyndere – det er en maskine, der kræver en øvet hånd. Som førstegangs båd anbefaler Toy Trade en lettere båd, som for eksempel FT011 – Brushless – en fjernstyret båd i en mindre klasse, som ”kun” kan opnå en top hastighed på cirka 55 kilometer i timen.

For drone entusiasten kan vi anbefale Parrot Hydrofoil Drone fra RC Hobby. Parrot Hydrofoil Drone er en drone, der kan lande – og manøvrere – på vand. Den kan ikke opnå de samme hastigheder som en fjernstyret båd, men du kan anvende dronen til at lave fantastiske video optagelser til vands og i luften.