Industrikøleskabe til travle køkkener

Nordisk Storkøkken er en hjemmeside for dig, der arbejder med storkøkken, kantine og gastro. Med et omfattende udvalg af storkøkkenudstyr finder du gode tilbud på moderne produkter i høj kvalitet, der skaber de optimale rammer for dine aktiviteter i køkkenet. Med gode køleforhold sikrer du en sund opbevaring af mad og drikke, og får det meste ud af dine varers holdbarhed – til glæde for både dit budget og kunderne. Kig forbi webshoppen og find inspiration til nye industrikøleskabe eller andet køleteknik.

En online verden af køleteknik

I webshoppen hos Nordisk Storkøkken finder du over 10.000 produkter til storkøkkener, kantiner og gastro. Du kan gå på opdagelse i kategorierne affaldskølere, dessertvitriner, indbygningselementer, flaskekølere, fustage-kølere, køle/fryserum, køleborde, kølediske, køleopsatser, kølereoler, køleskabe, øl-kølere, pizzaborde, salatborde, termo-bokse og vinkøleskabe. Under hver kategori kan du læse mere infomration om de enkelte produkter, og finde frem til det design, der bedst opfylder dine behov for køleteknik.

Har du spørgsmål til funktioner og anvendelse i nogle af produkterne, kan du altid henvende dig til medarbejderne hos Nordisk Storkøkken og få den vejledning, du søger.

Industrikøleskabe i mange designs

Hos Nordisk Storkøkken har de indgående kendskab til markedet inden for køleteknik. De har håndplukket et omfattende udvalg af deres favorit designs, som varierer bredt i størrelse, form og funktioner. Du har altså mulighed for at finde køleteknik til alle formål, som kan passe ind i ethvert storkøkken, kantine eller gastro.

Alle industrikøleskabe fås med forstærkede hængsler og en ekstra stor kølekompresser. Det giver store fordele i arbejdsmiljøer, hvor der foretages mange åbninger af skabene, da industrikøleskabene vil holdes godt ved lige og samtidig formår at bevare en konstant temperatur. Din mad og drikke vil således være sikret den temperatur, du har indstillet, uanset hvor ofte skabet åbnes.

Søger du et industrikøleskab eller andet køleteknik, som ikke findes i kataloget, kan Nordisk Storkøkken skaffe det hjem til dig.