Klæd dit for tidligt fødte barn godt på

Er I blevet forældre til et for tidligt født barn, behøver I ikke lede længere efter den rette garderobe. Hos Farmor’s Outlet har de specialiseret sig i præmatur tøj til for tidligt fødte børn, så du trygt kan klæde din nyfødte på. Tag et kig i online kataloget og find inspiration til søde og komfortable designs til drenge og piger – alt til en fornuftig pris.

Personlig erfaring med præmatur tøj

Indehaveren af Farmor’s Outlet har selv personlig erfaring med beklædning af for tidligt fødte børn. Da hun blev farmor opdagede hun, at der i det danske marked var et stort hul når det kom til gode tilbud på præmatur tøj til en fornuftig pris.

Hun tog derfor sagen i egen hånd, og stiftede Farmor’s Outlet tilbage i 2011. Siden da har hun sammensat et spændende og varieret katalog med designs fra hendes favoritdesignere, og har gjort det nemmere for nybagte forældre til for tidligt fødte børn at finde det præmatur tøj, de er på udkig efter. I dag byder kataloget også på et farverigt udvalg af kreativt legetøj, kufferter, baby- og børneudstyr, skridsikre sokker, samt et udvalg af tøj til babyer født til tiden.

Skånsomme designs i bløde materialer

Den primære forskel mellem almindeligt babytøj og præmatur tøj er naturligvis størrelsen. Hos Farmor’s Outlet finder du præmatur tøj mellem størrelse 32-50, så de allermindste også kan være med. Derudover vil du være sikker på skånsom og komfortabel beklædning, som med bløde materialer sikrer din nyfødte optimalt velvære. Materialerne er designet til at skabe den varme og svedregulering, som giver den bedst mulige komfort og sundhed – og samtidig ser flot og nuttet ud.

I kataloget finder du et bredt og varieret udvalg af kuvøse babytøj, præmatur body, præmatur heldragter, præmatur sparkedragter, præmatur sæt, præmatur kjoler og bukser, præmatur huer og strømper, badeslag, stofbleer mm. Tag et kig og lad dig inspirere til et godt køb på præmatur tøj i lækkert design og materiale.

Gode tilbud fra populære designere

Udvalget af præmatur tøj, babytøj, legetøj og øvrige produkter er håndplukket fra indehaverens personlige favoritdesignere. Du finder nyheder og klassikere fra populære designere som Bee Bo, Boowoo, BoBo bamser, Bandits & Angel, Brother Max, BubbleBum Selepude, Blue Suede Moose, Cocoon Organic kapok, Deryan rejseseng, Educa, Fixoni, GoBabyGo, Hape baby aktivitets legetøj, Imse Vimse, Iiamo sutteflasker, Krea, Kinetisc Sand med forme, Lamaze, Magformers, Miki, Nørgaard Madsen, Nursery Time, Nuvita, Playbox plastik perler, PlusPlus brikker, Legetøj fra Pokemon, Rainbow Loom bands, Legetøj fra Schleich, Snuggle Baby, Teddykompaniet, Pokemon orginalt fra Tomy, Børnekuffert fra Trunki, Tiny me, Twistshake m.fl.

Kig forbi Farmor’s Outlet og få syn for sagen.