Lækker Kapok dyne

Kapok er et helt særligt materiale, som kan forbedre din og dit barns nattesøvn markant. Flere og flere danskere sover dårligt om natten, fordi de har støvallergi. Dette opleves blandt andet ved kløende øjne, hosten, gentagne nys eller stoppet næse. Husstøvmider har optimale forhold hvor der er varmt og fugtigt, og derfor har mange problemer med dem i soveværelset, hvor der ofte bliver fugtigt og varmt i løbet af natten. Har man en traditionel dyne har de små uønskede mider optimale forhold og bliver ved med at reproducere sig selv. Dette problem kan nemt undgås, ved brug af dyner med kapok fyld. 

Kapok er et 100% økologisk produkt og det er produceret helt uden giftige kemikalier og tilsætningsstoffer. Det er et af verdens letteste naturfibre (hele seks gange lettere end bomuld), som kommer fra et træ, der primært vokser i Asiens og Sydamerikas regnskove, hvor kapok høstes hvert år uden at træerne fældes. Kapok findes i nogle kapsler, som vokser på træerne. Kapok udgøres af meget fine og hule fibre, som har en utrolig lang holdbarhed. Kapok består af hele 80% luft og sikrer en behagelig og isolerende varme natten igennem. Kapok er desuden temperaturregulerende og dyner med kapok fyld kan derfor bruges hele året rundt. Derudover har de fine fibre en helt særlig og meget fordelagtig kvalitet – de er nemlig selvrensende. Støvmider kan slet ikke leve i kapok og derfor undgår du fuldstændigt problemer med allergi. Du behøver heller ikke bekymre dig om fugtige dyner, da kapok slet ikke kan suge fugt. Derfor vil kapok dyner altid føles varme, tørre og bløde. 

Med dyner af kapok kan du sikre både dig selv og dit barn en meget bedre og mere rolig nattesøvn. Med en kapok dyne vil dit barn aldrig få det for varmt eller koldt og undersøgelser viser, at børn med kapok dyner næsten aldrig sparker dem af om natten. Samtidig er der også mange andre fordele ved at bruge dyner med kapok fyld til dine børn. Kapok dyner er eksempelvis super gode at bruge som legetæpper på gulve hvor der er fodkoldt, da kapok er meget isolerende og derfor med garanti vil holde dit barn varmt uanset hvor koldt der er på gulvet. 

Hos Babynature.dk kan du finde mange produkter med kapok fyld. Her finder du både dyner og puder til voksne og børn, madrasser, ammepuder, og meget mere. Du kan også købe kapok i løs vægt, hvis du vil fylde egne produkter med det miljø- og allergivenlige produkt. Du kan eksempelvis med fordel fylde hjemmelavede bamser eller dukker med kapok.