Lænsepumpe fra Pumpex

Som ejer af en motoriseret båd kender du helt sikkert til nødvendigheden af at have en fornuftig lænsepumpe. Lænsepumpen sørger for at pumpe det vand ud, som kommer ind i båden. Professionelle dykkere, vandsports udøver mv. har ofte lænsepumpen stående i vådrummet, således at det vand, der hænger ved for eksempel våddragter eller dykker udstyr, hurtigt og effektivt tømmes ud igen. På den måde slipper man for manuelt at øse vandet ud, og mn undgår grimme følgevirkninger i form af mug og fugt i bådens våd- eller last rum. Såvel professionelle som lystbåds ejere kan have stor glæde af en kraftig og pålidelig lænsepumpe, og den behøver ikke fylde alverden. Nogle lænsepumper er betjent med fjernbetjening, mens andre automatisk aktiveres, når vandet stiger omkring dem. De helt små lænsepumper til montering under dørk er stadig særdeles effektive, når det gælder om at tømme uønsket vand fra borde på en mindre båd.

Til de lidt større skalaer – for eksempel byggepladser, skibsværfter og dokker – anbefales det dog at anskaffe en kraftig lænsepumpe til professionelt brug. Hos rhpumper.dk finder du lænsepumper af mærket Pumpex, som er kendt for at levere lænsepumper med en høj driftssikkerhed, et robust deisgn, en høj og stabil yde evne og en lang levetid. Pumpex sætter standarden inden for dette område og er vidt anerkendt og anvendt i brancher, hvor det handler om at fjerne – eller flytte – vand. Lænsepumper fra Pumpex har mange forskellige anvendelses områder, for eksempel i forbindelse med minering, overrislings anlæg og dræning. Pumpex lænsepumper er pålidelige, nemme at håndtere, modstandsdygtige over for korrosion, enkle at vedligeholde, og lever samtidig op til alle industri standarder samt miljømæssige og lovgivnings mæssige krav på området.

Kig ind på rhpumper.dk og se udvalget af de kraftige lænsepumper fra Pumpex. Her er samtlige dokumenter relateret til de enkelte produkter samtidig tilgængelige for download.