Porcelænsvaske er klassisk design

Med en porcelænsvask i dit køkken er du sikker på at opnå et smukt og stilfuldt look, som gør dit køkken ekstra specielt. De smukke og klassiske porcelænsvaske passer ind i ethvert køkken, og de slidstærke køkkenvaske vil sætte et flot præg på alle hjem. Alle porcelænsvaske fra Lavabo er af den højeste kvalitet, og med den flotte ler og glasur er du altid sikret et 100% naturprodukt, som er unikt og smukt.

Flotte og modstandsdygtige køkkenvaske

Vores smukke porcelænsvaske er ikke bare flotte at se på, de er også effektive og brugbare. Porcelæn er et slidstærkt materiale, og med produktionsmåden disse porcelænsvaske bliver med, gør det at du får en vask som er både modstandsdygtig over for ridser og antibakteriel. Dette gør den helt ideel i et familiehjem. De flotte porcelænsvaske holder i mange år, og det er derfor en lagtidssigtet investering. Du kan selvfølgelig få porcelænsvaskene i den klassiske og smukke hvide farve, men vi forhandler også køkkenvaske i mange andre forskellige farver, så du kan helt sikkert finde den porcelænsvask som du synes passer ind i dit køkken.

Find den rette porcelænsvask

Vi har et stort og bredt sortiment af forskellige slags porcelænsvaske i mange farver, og du kan ligeledes få forskellige modeller, blandt andet med 1, 1 ½ eller 2 vaske – så kan du finde den model og størrelse som passer til jeres køkken. Ud over porcelænsvaske har vi også et stort og flot udvalg af køkkenvaske i stål i italiensk design.

Vi hjælper dig med alle spørgsmål

Vi forstår at det er en stor beslutning at skulle finde en ny porcelænsvask, da det er en ting som skal holde i mange år, og derfor står vi altid klar til at hjælpe dig med alle spørgsmål og forespørgsler du måtte have om vores produkter