Sådan kan du nemt selv lave dine egne t-shirts

Der er mange situationer, hvor det er sjovt og praktisk for dig at kunne lave dine egne t-shirts. Det kan være til familien, til firmaet, til sportsklubben eller bare til dig selv. Hvis du gerne vil være helt unik, kan du få lavet en t-shirt med dit eget design på. Det er en cool måde at få et anderledes look. 

Et godt sted for dig at få lavet en t-shirt er på billigtshirt.dk. De har et stort udvalg af forskellige t-shirts og sweatshirts, som du kan få sat din egen skrift, tegning, logo eller lignende på. Du kan få lavet alt fra en til flere hundrede t-shirts. Det er derfor en meget nem og fleksibel løsning for dig. 

Når du skal lave din egen t-shirt, går du ind på siden og finder først ud af, hvilken form for t-shirt det skal være. Det kan være en klassisk bomulds t-shirt. Det kan også være en t-shirt, der er lavet til at blive brugt, når du dyrker sport. Måske vil du gerne have en langærmet t-shirt eller en hættetrøje, så kan du vælge det. Du kan både vælge herremodeller, damemodeller og nogle til begge køn. 

Derefter skal du finde ud af, hvilken farve t-shirten skal have. Der er også en masse forskellige at vælge imellem. Når du har fundet farven, kan du gå i gang med at designe, hvordan din t-shirt skal se ud. Du kan uploade dit eget billede af noget, som du har lavet. Du kan også indsætte tekst eller figurer ved hjælp af programmet på billigtshirt.dk. Det er en meget nem måde for dig at lave din egen t-shirt på. 

Du kan vælge t-shirts i forskellige størrelser, så der er nogle til alle i firmaet, familien eller foreningen. Det er ærgerligt at skulle gå rundt i en t-shirt, der er enten for stor eller for lille.