Sis-as.dk sælger ergonomiske kvalitetsmøbler til undervisnings- og kontormijøer

Skal du investere i nye og ergonomiske møbler til et undervisnings- eller kontormiljø, så bør du kigge nærmere på firmaet SiS. SiS har haft en innovativ rolle i udviklingen af ergonomiske skolemøbler, der bl.a. er sunde for ryggen. Desuden er SiS’ udvalg af skolemøbler designet på baggrund af en pædagogisk forståelse for og viden om samspillet mellem fysiske rammer og læringsprocesser. Uanset, om det er skole- og gymnasieelever, studerende på videregående uddannelser eller kursister på konferencer eller lignende, der skal bruge møblerne, så skal de være funktionelle og behagelige. Det er SIS’ møbler.

Fleksible borde, stole og loungemøbler

Et fællestræk ved SiS’ møbler er, at de er meget fleksible. Mange af bordene kan justeres i højden, og stolene er bevægelige på en ergonomisk underbyggende måde. Du opfordres til at gå på opdagelse i det meget alsidige kvalitetsudvalg. Om du vil have Timeless-borde, trekantede eller rektangulære Multiflex-borde, kløverborde, vægpulte eller spændende loungemøbler, det afhænger af behovene, der skal dækkes. Samtlige møbler er af meget høj kvalitet, og du får virkelig noget for pengene. 

Whiteboards, LED touchskærme og kridttavler

Mangler du tavler, whiteboards, touchskærme, filmlærreder eller andet AV-udstyr, så har SIS også et rigtig godt sortiment af disse varer. Hos SIS kan du handle ind til et veludstyret undervisnings- eller konferencelokale, hvor der kan formidles på både traditionel og teknologisk vis. Det er kvalitetsløsninger, der skaber de absolut bedste forudsætninger for en god formidling.

SiS

Hos SiS er der virkelig mange gode muligheder for at købe ind til et lækkert undervisnings- og kontormiljø, der er ergonomisk korrekt, teknologisk velfungerende og tillige en fryd for øjet. Kig på Sis-as.dk, og lad dig inspirere. Opstår der spørgsmål til varer, priser, levering med videre, så er du meget velkommen til at kontakte det kompetente og hjælpsomme personale. De assisterer hellere end gerne til det helt rette køb.