Store energibesparelser med smarte lufttæpper til butikker og virksomheder

Butikker, varehuse, restauranter, kontor- og industrivirksomheder, der gerne vil spare på varmeregningen, kan med fordel få monteret lufttæpper ved døre og porte. Lufttæpper fungerer på den måde, at de forhindrer opvarmet eller afkølet luft i at slippe ind eller ud af rummet, og dermed kan man udgå energitab. Lufttæpper kan enten monteret vertikalt på siderne af døre, porte og indgangspartier, eller de kan monteres horisontalt i loftet. Den store fordel ved lufttæpper er, at butikker og virksomheder kan forhindre energitab på helt op til 80 % ved dørene.

Stort udvalg af lufttæpper hos Air Connection

Lufttæpper fås i forskellige designs og prisklasser, og det kan anbefales at vælge en erfaren leverandør, for så er er også muligt at få professionel rådgivning i forbindelse med købet. Air Connection er en dansk grossistvirksomhed, som er eksperter, når det gælder ventilation og indeklima, og firmaet tilbyder det bredeste program af lufttæpper, man kan få i branchen. Air Connection har i sit sortiment de bedste kvalitetsprodukter fra de førende producenter i Europa, og dermed er man som kunde hos Air Connection garanteret at kunne få de allerbedste løsninger.

Ekspertrådgivning og de bedste løsninger

Iblandt lufttæpperne i sortimentet hos Air Connection finder man det mest solgte lufttæppe, Air Standesse, der effektivt afskærmer for kulde, støv og insekter i døråbningen til butikker, virksomheder og varehuse. Industrivirksomheder kan eksempelvis vælge det robuste lufttæppe Air Indesse, som kan monteres enten lodret eller vandret, og det forhindrer store energitab i industribygninger og produktionshaller. Dermed kan medarbejderne året rundt udføre deres arbejde, uden at de får træk og risikerer at blive syge. Butikker og restauranter, som gerne vil holde døren åben hele tiden kan med fordel vælge lufttæppet Air Essense, som med sin høje varmeydelse sikrer, at lokalet hele tiden har den ønskede rumtemperatur. Air Connection tilbyder sine kunder en yderst professionel rådgivning og hjælp til at finde de optimale løsninger for den enkelte virksomhed.