Strømper betyder noget

Køber du stadig tennissokker – ti par for en hund? – Nej, det hører fortiden til. Strømper er ikke ligegyldige. De er mindst lige så vigtige for din stil som alt andet tøj.

Gør dig selv den tjeneste at købe et par ordentlig strømper. Ikke de der kinasokker i bundter. Men gode danske kvalitetsstrømper. Du kan for eksempel investere i et par Egtved strømper og mærke hvilken forskel det gør på din dagligdag.

For det gør en forskel – se her hvor stor indflydelse dine strømper har på dit liv.

Strømper giver et bedre helbred

Seriøst – et bedre helbred? Jeps, dit valg af strømper har direkte indflydelse på dit velbefindende. Når du køber billige strømper med dårlig syning, så har du risiko for sår og vabler.

Strømpens opgave er at beskytte din fod mod påvirkninger fra sko og vejrforhold. Den skal holder din fod varm og behagelig.

En par gode strømper holder fødderne varme

Kolde fødder er næsten ikke til at holde ud. Derfor bør du vælge strømper der passer til netop dine fødder. Måske har du brug for strømper med uld fordi du har kolde fødder. Eller du har brug for strømper der giver luft og beskytter de rigtige steder.

Du bør sætte dig ind i hvordan strømperne er syet og hvad de er lavet af for at finde dem der passer bedst til dig.

Rene strømper er bedst

Det bedste for fødderne er at være helt uden strømper eller sko. Men det er ikke altid praktisk eller velanset. I nogle kredse betragter man fødderne som ulækre. Endda til trods for at fødder er mere rene end hænderne.

Derfor undgår du ikke strømper. Sure tæer opstår når du lukker fødderne inde i fugtigt miljø. Dine strømper kan hjælpe med ventilation og lugte. Skift gerne strømper i løbet af dagen. Et par rene strømper giver ekstra energi.