Udvid dine musikalske færdigheder på en musikefterskole

Er du musikalsk anlagt, og drømmer du om at udvide dine musikalske færdigheder? Hvorfor så ikke tage et år på Tølløse Privat- og Efterskole, der har en musiklinje? Her får du muligheden for at bruge en masse tid på at spille musik med en række andre elever og dermed blive endnu bedre til at spille musik.

Hvis du endnu ikke spiller musik, men har en drøm om at lære at spille musik, så kan du også sagtens tage et år på musiklinjen på Tølløse Privat- og Efterskole, hvor du kan lære at spille et instrument eller lære at synge.

En stor del af undervisningen på musiklinjen på Tølløse Privat- og Efterskole foregår i fællesskab, hvor du sammen med dine klassekammerater spiller musik, og i fællesskab udvider I jeres musikalske færdigheder.

På efterskolen kan du også vælge blandt nogle forskellige valgfag, hvor du har mulighed for at lære om forskellige ting inden for musik. Her kan du blandt andet vælge fag som Sammenspil, Rytmisk Kor og Sangskrivning.

Et uforglemmeligt år på musikefterskole

Et år på musikefterskole er ikke kun med til at udvide dine musikalske færdigheder. For mange unge er et år på efterskole nemlig også et sjovt, hyggeligt og uforglemmeligt år.

På Tølløse Privat- og Efterskole er fællesskabet i højsædet, og du vil have mulighed for at lære mange nye mennesker at kende i løbet af dit år på efterskolen. For nogle kan et år på efterskole også være med til at skabe livslange venskaber.

Så hvis du drømmer om at komme et år på efterskole, hvor du virkelig kan få lov til at udvide dine musikalske færdigheder og lære mange nye at kende, så er en musikefterskole lige noget for dig.