Undgå varme kontorer og fgenskin i skærme med solfilm

Hvis du er ansvarlig for drift og vedligeholdelse af en større kontor bygning, hvor de ansatte arbejder ved deres arbejds stationer mange timer hver dag i storrums kontorer, som måske er udstyret med mangelfuld eller ikke eksisterende air condition eller klima anlæg, så ved du også hvor varmt det kan blive – især på de øverste etager, som er udsat for den største mængde sol lys i dagtimerne. Og om sommeren kan de blive helt ulideligt. I månederne maj til september, hvor solen står lige på vinduerne, kan rummet nemt blive opvarmet til temperaturer, som er direkte sundheds skadelige. Mange undersøgelser peger på, at produktiviteten falder i takt med at temperaturen stiger over de 22 grader – og det er måske ikke så sært. Hvem har ikke oplevet at blive sløv i varmen og miste fokus og koncentration, når sveden hagler af én og man ikke kan finde kølig skygge.

 

I mange bygninger, som huser storrums kontorer, kan vinduerne tilmed ikke åbnes – og når solen så rigtig får varmet lokalet op, lægger det en enorm belastning på klima anlægget, hvis rummet skal køles ned til en acceptabel temperatur – og det er dyrt i længden.

 

Denne problematik kan afhjælpes med solfilm fra solfilm.dk. Med solfilm kan du nedsætte rummets temperatur betydeligt, da solens stråler ikke vil have den samme gennemtrængning. Da lokalet ikke varmes så hårdt op, lettes arbejdet for klima anlægget – og det vil tydeligt kunne ses på elregningen. Og samtidig undgår du solens generende genskin i skærmen, hvilket kan være et gevaldigt irritations problem, hvis du ikke har mulighed for at flytte din arbejds station.

 

Solfilm.dk forhandler solfilm og sikkerhedsfilm til alle typer virksomheder. På vores website solfilm.dk kan du læse mere om vort udvalg af solfilm til vinduer, solfilm til biler, og sikkerhedsfilm til facade ruder på butikker, restaurationer, gallerier, fødevare produktions miljøer og andre udsatte områder.