Vestbjerg Epoxygulve giver det gode grundlag

Hos Vestbjerg Epoxygulve handler det om at skabe et godt grundlag for, at du kan få det optimale ud af aktiviteterne i dine lokaler. Med mange års erfaring inden for installation af epoxygulve, er du sikret en grundig og effektiv service, der optimerer gulvene i dine lokaler. Epoxygulve er den professionelle løsning for virksomheder, institutioner og private, der ønsker et flot, langtidsholdbart, slidstærkt, og skridsikkert gulv, som kan klare at blive udsat for tunge maskiner – og samtidig er nemt at rengøre og vedligeholde. Kig forbi Vestbjerg Epoxygulves hjemmeside og læs mere om dine muligheder for en kvalitetsløsning til en god pris.

Slidstærke specialbelægninger fra Vestbjerg Epoxygulve 

Vestbjerg Epoxygulve er en dansk enkeltmandsvirksomhed, som gennem de sidste 10 år har specialiseret sig i specialdesignede epoxy- og polyurethangulve. De udfører opgaver for kunder over hele landet, og varetager opgaver i alle størrelser – lige fra de små, private gulve i garager, køkkener og altaner, til de mere omfattende, industrielle belægninger. Målgruppen er både erhvervsliv, offentlige institutioner og private, som har interesse i et ekstra slidstærk og langtidsholdbart underlag. Særligt virksomheder og industri har interesse i epoxygulvenes stærke overflade, som kan modstå meget pres fra maskiner og køretøjer.

Hos Vestbjerg Epoxygulve er filosofien, at de kun kommer ud til det samme gulv én gang. Resultatet skal altså være der første gang, og gennem hele forløbet lige fra planlægning af arealerne til den sidste finish, er fokusset på optimal kvalitet, både i resultat og service.

Skridsikkert og holdbart underlag til krævende miljøer

Epoxygulve er tre gange så stærkt som et traditionelt betongulv, og tager derfor pladsen som det stærkeste gulv i branchen. Kombineret med den lange holdbarhed og den praktiske skridsikkerhed, er epoxygulve den oplagte løsning til landets mest krævende miljøer inden for virksomheder og industri. 

Arbejder du med store, tunge maskiner, som tilfører en stor belastning til gulvene i løbet af dagen, eller foregår der meget tung kørsel henover gulvene i jeres lokaler, er epoxygulve det nærliggende valg. Epoxygulve består af flydende kunstharpiks, som spredes udover dine gulve, hvor det klæber sig til underlages og skaber sin helt særlige, stærke overflade. Gulvene er derfor 100%fleksible og nemme at tilpasse formen i dine unikke lokaler. Du finder epoxygulve i mange farvevarianter, så du også kan tage højde for det æstetiske udtryk.

Nem vedligeholdelse og rengøring i en travl hverdag

Udover langtidsholdbarheden, slidstyrken og skridsikkerheden, er en af de helt store fordele ved epoxygulve den nemme vedligeholdelse og rengøring. Den glatte, jævne overflade betyder, at du med en klassisk kost, efterfulgt af en våd moppe, kan klare den ugentlige rengøring. Epoxygulve kræver ikke voksbehandling på samme måde, som hårde træsorter gør det, men du kan voksbehandle det for en flottere glans.

Epoxygulve er det oplagte valg til industrigulve, autoværksteder, skoler, garager, lagerhaller, landbrug, fabrikker, køkkener og altaner – kort sagt alle steder, der kræver et gulv udover det sædvanelige. Hos Vestbjerg Epoxygulve kan både virksomheder, industri og private finde et godt tilbud på en langtidsholdbar løsning.

Kig forbi Vestbjerg Epoxygulves hjemmeside, og find inspiration til dit nye Epoxy gulv.