Det bedste sted på nettet for løbehjulsfanatikere

Om du er helt bidt af løbehjulstrenden og bare elsker at nørde med dit løbehjul eller blot er på udkig efter dit barns første løbehjul, er Ajscooters.dk stedet at gå hen. Folkene bag er alle passionerede løbehjulsentusiaster og kan rådgive dig, hvad end du er på udkig efter et professionelt løbehjul eller noget mere prisvenligt til dit barn.

Her kan du både købe færdige løbehjul fra de bedste brands på markedet, men også selv sammensætte dit eget custom løbehjul med løse dele de førende producenter. Ligeledes finder du alt i beskyttelse som fx hjelme, knæbeskyttere, tandbeskyttere og handsker samt streetwear og andet lækkert gear, der hører sig til scooter-livsstilen.

Hos Ajscooters.dk finder du således bl.a. løbehjul fra Blunt, Crisp, District, Dominator, Ethic, Flavor, Lucky og mange flere samt beskyttelsesudstyr fra TSG. Her kan du bl.a. også få det fedeste inden for streetwear fra Dickies, som er fremstillet holdbare materiale, der nemt kan modstå sliddet fra det at være løbehjulsrider.

Ajscooters.dk har også altid et væld af gode tilbud, så du kan købe professionelt udstyr til fornuftige priser. Er du ikke i forvejen ekspert på området, hjælper personalet dig gerne i gang med rådgivning om det gear til dine behov.

Følg med på deres blog og få god inspiration til de fedeste scootertricks. Så er du godt i gang!

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *