Få mere frugt i løbet af arbejdsdagen med frugtkasser

Hver dag er det vigtigt, at vi husker at spise frugt og grønt. Ikke nok med, at det er vigtigt, at vi husker at spise frugt og grønt hver dag, så skal vi også huske at spise nok frugt og grønt i løbet af dagen.

Dog er det ikke altid muligt for alle at få spist den anbefalede mængde frugt og grønt om dagen. Det kan blandt andet være, hvis du har en meget travl arbejdsdag, at det kan være svært også at få spist nok frugt og grønt i løbet af dagen.

Hvis du ønsker at hjælpe både dig selv og dine kolleger til, at I får spist mere frugt i løbet af jeres travle arbejdsdag, så bør I overveje at få en frugtordning med frugtkasser på jeres arbejdsplads.

Få frugtkasser leveret direkte til arbejdspladsen

Hvis I vælger at få en frugtordning med frugtkasser på jeres arbejdsplads, får I leveret frugt direkte til døren. Den frugt, I får leveret, er både frisk og i sæson. Frugtkasser findes i flere forskellige størrelser, så der vil også være en frugtkasse, der passer perfekt til jeres arbejdsplads. Desuden kan I også tilpasse jeres frugtkasser, så I også får Frugtsnacks leveret sammen med den friske frugt.

Når I får leveret frisk frugt til jeres arbejdsplads, bliver det nemmere for jer at få spist mere frugt i løbet af dagen, da I nemt lige kan spise et stykke frugt, når I får lyst til det i løbet af jeres arbejdsdag.

Med en frugtordning med frugtkasser på arbejdspladsen kan du og dine kolleger få mere frugt og grønt ind i jeres hverdag, og dermed kan I komme tættere på at få spist nok frugt og grønt hver dag.