Genvind tilliden til din krop og et aktivt liv

Alt for mange danskere oplever smerter i tide og utide, hvilket betyder, at smerte er blevet en normaliseret del af en voksens liv. Uanset om det er en hovedpine i ny og næ, overarbejdet skuldre eller en stiv nakke, så bør dette ikke accepteres, når det står i vejen for dagens gøremål.

Hvis du føler dig hæmmet af dine smerter, så vil det altid gavne dig at søge en eller anden form for behandling. Som minimum vil du lære noget om dig selv og i bedste tilfælde vil du opleve at blive smertefri igen.

I nyere tids forskning af smertebehandling er det blevet bevist, at individuelle sessioner med fysisk aktivitet, der er tilpasset din smerte, er yderst effektiv i et genoptræningsforløb.

Din krop er robust og stærk og kan tilpasse sig nærmest hvad som helst. Hvis du lider af kroniske smerter, der har gjort dig mindre bevægelig, så er den moderne smertebehandling noget for dig.

Denne smertebehandling er særligt specialiseret til at behandle længerevarende og kroniske smerter gennem fysisk aktivitet. Et smertefrit liv er muligt.

Bliv uafhængig af trænere i fremtiden

Du vil få en masse redskaber med fra dine sessioner med træneren. Disse redskaber kan du bruge til at blive mere og mere uafhængig af trænere i fremtiden.

Det er vigtigt under behandlingen, at du bliver klogere på din egen krop og din egen smerte. Derfor vil du blive fulgt igennem forløbet på en forståelig måde, og du vil selv deltage aktivt i planlægningen.

Du kan få en gratis konsultation, hvor I i fællesskab kan vurdere og forventningsafstemme dit kommende beløb. Det er vigtigt, at du er tryg i behandlingen, så stil endelig spørgsmål, hvis du har nogen.

Bliv klogere på hvordan du håndterer dine smerter.