Invester i Rosendahl glas med tidløst design

Når du køber Rosendahl glas køber du også kvalitet og smukt design for alle pengene. Rosendahl glas er populære af mange gode grunde. Det er robuste glas, som er smukke og som holder i lang tid fremover. Deres populære og anerkendte Grand Cru-serie indeholder blandt andet æstetiske vinglas, robuste vandglas og smukke tallerkener og fade. Du kan altså aldrig gå galt i byen med smukke glas eller stel fra Rosendahl.

Køb Rosendahl hos Damborg

Hos Damborg har vi et bredt udvalg af Rosendahl produkter. Vi sælger vores produkter til rigtig gode priser, så alle kan være med til at have stilrent design i deres hjem. Hold øje med vores hjemmeside, hvor du ofte kan finde tilbud på kvalitetsvarer – også Rosendahl glas. Vi er en E-mærket online butik, så du kan trygt handle hos os. Du får derudover fri fragt på bestillinger på over 499,-, og der er 30 dages fri returret, hvis du skulle ombestemme dig, eller hvis gaven ikke lige faldt i god jord.

Bredt udvalg

I vores sortiment af Rosendahl produkter finder du blandt andet deres slidstærke drikkeflaske, fine firkantede tallerkener til de mindre serveringer eller smukke juledekorationer fra Karen Blixen serien. Lige meget hvad du leder efter til køkkenet eller til diverse dekorationer, så er der næsten med garanti noget for dig fra Rosendahl. Rosendahl har eksisteret siden 1984 og har siden vundet en sikker plads i danskernes hjerter med deres troværdige, og stilrene design. Tag et kig i vores brede udvalg allerede i dag og find lige præcis, det du står og mangler. Har du spørgsmål eller andre henvendelser, så er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte vores team.