Kvalitets hundeudstyr, foder og legetøj fra Dollardog

Når du skal forkæle din bedste ven, har du ikke lyst til at gå på kompromis med kvaliteten. Alle hundeejere ved, at det ikke kan betale sig at spare på artikler som legetøj til hunde, hundesenge, puder og tæpper til hunde samt madskåle, vandskåle, og øvrigt udstyr og legetøj, som bruges til dagligt. Ting bliver slidt og brugt, når man har hund – næsten uanset hundens størrelse, alder, race eller køn. En god hundeseng skal kunne tåle at blive brugt – måske gnavet lidt i hjørnerne eller kradset lidt i. Den skal samtidig være komfortabel for hunden at ligge i, og den skal selvfølgelig være nem at rengøre. Samtidig må den gerne være køn at se op, og helst ikke stikke alt for meget af fra det øvrige decor – især hvis man er typen, som går op i bolig indretning.

 

Her tilbyder Dollardog.dk de æstetisk indbydende hundesenge fra Hunter. Ud over at være designmæssigt lækre og udført i diskret nuancer, er Hunter hundesenge også særdeles slidstærke i materialerne, og der er samtidig tænkt på hundens komfort. Hundesengene er udført i uldlignende polyester, med aftageligt og vaskbart betræk for nem rengøring.

 

Dollardog.dk fører desuden alt i hundeartikler: Hundefoder og godbidder til hunde, legetøj til hunde, halsbånd, seler og liner til gåtur eller show, og selvfølgelig mad- og vandskåle til hunde – alt i høj standard og top kvalitet. Du finder også et bredt og varieret udvalg af transportkasser og bæretasker til hunde, dækkener og overfrakker til beskyttelse af sarte hunderacer mod de til tider barske danske vejrlig, samt alle tænkelige artikler inden for pels- tand- og potepleje, herunder potevoks, shampoo og balsam til hunde, børster, kamme, øredråber og tandpasta mod karies og tandsten.

 

Når du køber hundelegetøj, hundefoder, godbidder eller andre hunde artikler fra Dollardog.dk, får du gratis levering, når du køber for over 600,- kr. i vores webshop.