Sådan finder du det rigtige telt til din fest

Hvis du snart skal holde fest, har du måske overvejet, om det ikke var en god ide at leje et telt for at kunne holde festen udenfor. På den måde kan dine gæster nyde det gode vejr og få en hyggelig fest samtidig. 

Men der er flere ting, som det er en god ide, at du tænker over, inden du vælger et telt. Vi har fået hjælp af firmaet viertilfest.dk, der blandt andet står for teltudlejning Sjælland. De har stor erfaring indenfor området og ved, hvad du skal være særlig opmærksom på. 

1. Hvor stort et telt har I brug for?

Når I skal leje et telt til jeres fest, skal I selvfølgelig først og fremmest finde ud af, hvor stort et telt I har brug for. Hvis I skal holde bryllup, kan der hurtigt komme mellem 50 og 100 mennesker. Hvis I skal holde fest i virksomheden, kan det måske være endnu flere. Der vil I have brug for et meget stort telt eller for at finde et firma, der har kapacitet nok til at låne jer flere telte til jeres fest. 

2. Har I selv borde og stole nok?

Måske har I selv borde og stole nok. Eller har mulighed for at låne dem. Hvis I ikke har, kan det være en god ide at vælge et teltudlejningsfirma, hvor de også kan låne jer borde og stole. Fordelen ved det er, at I får nogle ens stole og borde, der alle er gode at sidde på og ved. 

3. Har I brug for et firma, hvor I kan leje ekstra service?

Når I skal leje et telt, skal I også overveje, om I har service nok til alle jeres gæster. Hvis der kommer 50 gæster eller flere, vil det for de fleste begynde at knibe med tallerkener og bestik. Hos et firma som viertilfest.dk kan I både leje telt, borde, stole og service.