Stort udvalg af forskellige tekstiler

I vores butik i Århus kan du finde en masse flotte og unikke stoffer af høj kvalitet til rigtig gode priser. Vihar et stort sortiment af forskellige boligtekstiler, og du kan helt finde det stof som du har brug for til ditprojekt. Kan du ikke besøge Skunhuset i Århus, så kan du heldigvis besøge vores webshop, hvor du kanfinde et endnu større udvalg af flotte boligtekstiler end i den fysiske butik.

I vores butik finder du spændende stoffer

Er du i gang med et sjovt projekt hvor du har brug for nogle unikke og interessante boligtekstiler, så erdu havnet det rette sted! Vi importerer selv stoffer fra forskellige lande. I vores udvalg kan du blandtandet finde boligtekstiler fra Spanien, Holland, Italien og Belgien. Vi gør meget ud af at finde en massespændende boligtekstiler, som du kan have glæde af til dine kreative projekter.

Vi forhandler lækre stoffer fra Kvadrat

Leder du efter noget helt specielt og unikt, så kan vi anbefale at du tager et kig på vores super lækreboligtekstiler fra Kvadrat. Kvadrat er den største danske producent af boligtekstiler, og de har virkeligmange spændende stoffer at vælge imellem. Nogle andre producenter som vi forhandler er blandtandet Cotil. Gabriel og Danish Art Weaving. Med alle disse fantastiske muligheder, har du et godtgrundlag for at blive succesfuld med dit næste kreative projekt.

Kontakt os for yderligere information

Sidder du inde med spørgsmål om vores boligtekstiler eller andre af vores produkter, så er du altidvelkommen til at kontakte os. Vi er altid glade for at hjælpe dig med at finde de produkter du skal bruge,eller at rådgive dig om dit kreative projekt. Kontakt vores medarbejdere i dag – vi ser frem til at høre fradig!