Få taget gode og professionelle billeder af et af de største øjeblikke i dit liv – dit bryllup

Hvis du står over for at skulle giftes, har du sikkert allerede gjort dig en masse forskellige overvejelser i forhold til det. Skal I giftes i kirke eller på rådhus? Hvor skal I holde festen? Hvad skal I spise? Og hvem skal med? Men der er også en anden meget vigtig ting, som du skal have styr på. Det er nemlig, hvem der skal forevige jeres store dag, så I sammen kan glæde jer over de gode billeder af jer i flot tøj blandt de mennesker, som I holder af. Det er en god ide at hyre en professionel fotograf til at stå for. Det vil virkelig give jer nogle gode billeder af det. 

Hvis du leder efter en bryllupsfotograf i Nordjylland, er det en god ide for dig at overveje vejbyfoto.dk. Han har stor erfaring med at tage billeder til bryllupper, og du kan derfor være sikker på at få nogle virkelig flotte billeder af dig og din udkårne, hvor det er tydeligt, hvor glade og lykkelige I er på denne særlige dag. 

Hos vejbyfoto.dk har de lavet flere forskellige pakker, som du kan vælge imellem, når du skal have taget billeder af dit bryllup. Det gør det nemt for dig at finde ud af, hvor mange penge det vil koste dig at hyre en professionel fotograf til brylluppet. Som udgangspunkt har han en lille, en mellem og en stor pakke.

Den lille pakke dækker kirken og billeder af brudeparret en  time efter kirken. Det samme inkluderer den mellem pakke, hvor fotografen også følger bruden fra klokken 9 om morgenen, mens hun gør sig klar. I den store pakke er får I billeder fra kirken, en times fotografering af kun jer to, parbillederne af alle gæsterne og billeder fra festen, hvor han slutter med at fotografere brudevalsen. Der er dog også en pluspakke til alle pakkerne, som du kan vælge, hvis du har andre ønsker.